Show Mekanikeren De kendtes Mekaniker
Sådan er Atlantic Auto omtalt i flere artikler


Berlinske Tidende / Bilen
2 marts 1995

Elisabeth Tissot Ludvig skrev:
De kendtes mekaniker


Foto: Jan Jørgensen

Det er den omvendte verden at komme ind i Atlantic Auto i København.
Normalt er det de kendte der får fanbreve. Men her er væggene plastret til med fanbreve og fotos til indehaveren Tager Meier fra kendte danskere som Hanne Boel, Ole Stephensen, Kirsten Lehfeldt og mange flere. Tager Meier er de kendtes favoritmekaniker og bilforhandler.

"Tusind tak for din hjælp kære Meier. You are good," lyder det på et takkefoto Sanne Salomonsen sendte, da Tager Meier havde repareret hendes Chevrolet Caprice Classic.
Jeg ved ikke hvorfor de kendte har valgt mig. Jeg tror det startede da Lars Knutzon og Tommy Kenter købte deres folkevogne og senere fik dem repareret hos mig. Siden er der bare kommet flere og flere til.
Nordisk Film, Metronome og andre filmselskaber ved godt, hvor de skal henvende sig, hvis de mangler en helt speciel bil. De ringer eller skriver og siger: "Meier, vi skal bruge en lyseblå Ford Tunderbird. Klarer du den?" og det gør han så.
Tager Meier har blandt andet skaffet biler til filmene:"Isfuglene", "Guldregn", "Kampen om den røde ko".
Men det er ikke kun bilerne der optræder i filmene. Det er også blevet til et par småroller til Tager Meier selv, f.eks. var han taxichaffør i filmen "Ballerup Boulevard".